تبلیغات
آموزش فیزیک در فیزیک یار(گروه آموزشی کیان دانش) - سس غواص
 
آموزش فیزیک در فیزیک یار(گروه آموزشی کیان دانش)
آموزش رایگان برای همه
درباره وبلاگ


در این سایت ، فیلم ، انیمیشن، نمونه سئوال امتحانی به منظور کمک به یادگیری مفهومی این درس قرار داده خواهد شد.امید است این سایت زمینه علاقمندی دانش آموزان به این علم را فراهم سازد.
مدرس حسن حبیبی مدرس ریاضی و فیزیک شهر زنجان
09125423467
تلگرام fizikyar2@
کیان دانشkiyandanesh@
habibieducation@gmail.com

مدیر وبلاگ : حسن حبیبی
نویسندگان
چهارشنبه 9 بهمن 1392 :: نویسنده : حسن حبیبی
به سس گوجه فرنگی فرمان بدهید!
افراد تصور می کنند که شما توانایی تکان دادن اجسام با ذهنتان را دارید.آیا این کار با قدرت ماورایی است؟ خیر بلکه کاملا علمی است.
[http://www.aparat.com/v/VZYhp]


وسایل مورد نیاز
• بطری نوشابه خانواده تمیز با درپوش
• بسته سس گوجه فرنگی
• کاسه
• آب
آزمایش
1. ابتدا باید ببینید که بسته بندی سس گوجه فرنگی چگونه روی آب می ماند.کاسه را با آب پر کنید و بسته سس را در آن بگذارید. اگر شناور ماند خوب است. اگر به ته ظرف رفت نگران نشوید. این نشان می دهد که فشار اتمسفر در بسته بندی، به حباب های هوای داخل آن نیروی زیادی وارد می کند تا فرو رود. اگر این اتفاق رخ داد باید به فروشگاه بروید و بسته سس گوجه فرنگی که بتواند شناور بماند را پیدا کنید.
2. بسته سس را از کناره ها فشار دهید تا تقریبا شبیه به یک مکعب مستطیل شود. آن را باز نکنید.
3. بدون بریدن لبه ها آن را درون بطری قرار دهید.
4. بطری را تا لبه از آب پر کنید و درپوش را ببندید.
5. بدنه بطری را فشار دهید تا بسته بندی به پایین برود. بطری را رها کنید تا بسته بندی به بالا بیاید. با تنظیم فشار می توانید کاری کنید تا بسته سس گوجه فرنگی غوطه ور بماند!
این آزمایش چگونه کار می کند؟
بسته سس شناور می ماند زیرا زمان بسته بندی در کارخانه مقداری حباب هوا در داخل آن باقی می ماند. اگر بسته سس در ابتدا به داخل آب فرو رود یعنی حباب های هوا در آن بسیار کم هستند. وقتی بدنه بطری را فشار می دهید و آب فشار را به بدنه ی بسته سس انتقال می دهد، این فشار فضای بین حباب های هوای داخل بسته سس را کم می کند. به این دلیل است که گاز ها قابلیت انقباض بسیار بیشتری نسبت به مایعات دارند. با فشرده شدن هوای داخل بسته، طبق قانون چگالی (چگالی برابر است با جرم تقسیم بر حجم) چگالی بسته سس افزایش می یابد و بسته به سمت پایین حرکت می کند.
وقتی فشار را از بطری بر می دارید هوا داخل بسته مجددا منبسط شده و حجمش زیاد می شود و چگالی بسته کاهش می یابد بنابراین بسته سس دوباره روی آب شناور می شود.
اطلاعات افزوده
در اینجا چگونگی تبدیل این پدیده به یک آزمایش پژوهشی نشان داده می شود. این سوالات را از خودتان بپرسید: آیا سایز بطری بر فرو رفتن بسته بندی تاثیر می گذارد؟ بسته بندی غذاهای دیگر مانند کچاپ، خردل و سس سویا چگالی یکسانی دارند؟ آیا دمای آب بر چگالی بسته بندی تاثیری دارد؟




نوع مطلب : آزمایشگاه خانگی علوم استیو اسپنگلر، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 19 مهر 1398 02:45 ب.ظ
Hey! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
Your blog provided us beneficial information to work
on. You have done a wonderful job!
یکشنبه 17 شهریور 1398 06:29 ب.ظ
This piece of writing is truly a good one it assists new
net viewers, who are wishing in favor of blogging.
دوشنبه 28 مرداد 1398 08:01 ق.ظ
I think that everything published was actually very logical.
But, consider this, what if you were to write a killer headline?
I am not suggesting your information isn't good,
but what if you added a title that makes people want more?
I mean آموزش فیزیک در فیزیک یار(گروه آموزشی کیان دانش) - سس غواص is a little
vanilla. You should glance at Yahoo's home page and note how they create article headlines to grab
people to click. You might try adding a video
or a related picture or two to get readers excited about everything've written. Just
my opinion, it might bring your posts a little bit more
interesting.
چهارشنبه 9 مرداد 1398 02:15 ق.ظ
obviously like your web-site however you need to test the spelling on several of
your posts. Many of them are rife with spelling issues and
I in finding it very troublesome to inform the truth however I will certainly come
again again.
شنبه 29 تیر 1398 12:57 ب.ظ
Thank you a lot for sharing this with all of us you actually
recognize what you are speaking about! Bookmarked. Please also seek advice from my website =).
We will have a link change arrangement among us
پنجشنبه 27 تیر 1398 08:21 ق.ظ
Great post. I used to be checking constantly this blog and
I am impressed! Very helpful info specially the final part :) I care for
such info much. I used to be seeking this certain info for a very long time.

Thank you and good luck.
سه شنبه 18 تیر 1398 09:13 ق.ظ
This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking
more of your excellent post. Also, I have shared your site in my
social networks!
چهارشنبه 22 خرداد 1398 08:17 ب.ظ

It's a shame you don't have a donate button! I'd certainly donate to this excellent blog! I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon!
جمعه 17 خرداد 1398 02:44 ب.ظ
Hi it's me, I am also visiting this web page on a regular
basis, this website is in fact fastidious and the
visitors are truly sharing nice thoughts.
سه شنبه 14 خرداد 1398 07:25 ق.ظ
Hi there, I enjoy reading through your article post.
I wanted to write a little comment to support you.
شنبه 11 خرداد 1398 02:53 ب.ظ
Great work! That is the kind of information that are supposed to be
shared across the web. Shame on Google for now not positioning
this submit upper! Come on over and talk over with my website .
Thanks =)
جمعه 10 خرداد 1398 10:25 ق.ظ
Hello there, I found your website via Google whilst searching for a related subject, your web site came up, it seems
to be good. I've bookmarked it in my google bookmarks.

Hello there, simply changed into alert to your blog via Google, and located
that it's truly informative. I'm going to watch out for brussels.

I'll appreciate if you happen to proceed this in future.

Many other folks can be benefited out of your writing.
Cheers!
پنجشنبه 9 خرداد 1398 10:22 ق.ظ
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed!
Extremely helpful information specially the last part :) I care for such info much.
I was looking for this certain information for a
long time. Thank you and good luck.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :